Heeft u spullen die u niet meer nodig heeft? Wij zijn er blij mee.

Innamevoorwaarden

Lees hier onze innamevoorwaarden

Wij hechten waarde aan het milieu en verduurzaming van de maatschappij, daarom nemen wij graag uw goederen in om deze een tweede leven te geven bij een ander. Daarom nemen we alleen goederen aan die ook daadwerkelijk geschikt zijn voor een tweede leven.

Goederen aanbieden bij een van onze winkels

Komt u goederen brengen naar een van onze winkels? Een van onze medewerkers zal u ontvangen en met u meekijken naar de goederen. Wij beoordelen of de goederen geschikt zijn voor een tweede leven en toetsen uw aanbieding. 
 
Soms komt het voor dat mensen ons goederen aanbieden welke niet geschikt zijn voor een tweede leven. Het kan zijn dat wij u vragen deze goederen mee terug naar huis te nemen. Dit omdat wij deze goederen moeten afvoeren bij de lokale gemeente, dit kost ons geld waardoor we onze producten niet meer goedkoop kunnen aanbieden voor een tweede leven. In de meeste gevallen kunt u het als particulier gratis afvoeren bij de milieustraat van uw gemeente.

Wat zijn bruikbare spullen?

Om in aanmerking te komen voor hergebruik door verkoop of recycling dienen de door jou aangeboden spullen aan enkele voorwaarden te voldoen. De spullen moeten schoon, werkend en compleet zijn. Daarnaast mogen er geen grote beschadigingen zijn en dienen de spullen verkoopbaar te zijn.

Als je twijfelt of jouw spullen wel of niet in aanmerking komen helpen wij je graag! Neem contact op met de klantenservice via 0165 – 520 410.

De voorwaarden voor het laten ophalen van spullen

Jouw spullen gratis laten ophalen bij je thuis is zo geregeld. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen hebben wij enkele punten op een rij gezet.
  • De goederen dienen op de bagane grond aangeboden te worden op een centrale plek die goed bereikbaar is voor de vrachtwagen. Wij halen helaas geen goederen op van etages zonder lift.
  • Heb je spullen buiten staan? Dek deze dan indien nodig af tegen weersinvloeden.
  • Bied je kantoormeubilair aan? Neem dan altijd telefonisch contact met ons op, wij hebben slechts beperkte ruimte voor kantoormeubilair (1 of 2 bureaus) en kunnen telefonisch beter afstemmen of wij hetgeen wordt aangeboden kunnen ophalen.
  • Woon je op een camping of recreatiepark? Bij voorkeur bied je de spullen aan bij de ingang. De chauffeur rijdt alleen het terrein op als de ophaallocatie goed bereikbaar is en als de slagboom wordt geopend.
  • Als je niet aanwezig bent mogen we geen spullen uit een schuur of garage halen, tenzij je dit zorgvuldig hebt aangegeven.
  • Kasten die gedemonteerd zijn, nemen wij niet meer aan. Het is voor ons te lastig om deze weer op de juiste manier in elkaar te krijgen.
  • Bied klein huisraad en losse spullen aan in een doos of zak.
  • Bied kleding aan in een afgesloten zak.
  • Als er een hele inboedel wordt opgehaald nemen we alleen aan wat verkoopbaar is.
 

De chauffeur, die de spullen komt ophalen, bepaalt op locatie of het item aan deze voorwaarden voldoet. Als dit helaas niet het geval is, komt het wel eens voor dat het aangeboden artikel niet wordt meegenomen. 

Let op: er geldt een minimum van 5 dozen of zakken.

Wel geschikt voor een tweede leven

Niet geschikt voor een tweede leven