Heeft u spullen die u niet meer nodig heeft? Wij zijn er blij mee.

Ontruimingen

Professioneel ontruimen, Second Sale doet het!

Omdat niet elke ontruiming het zelfde is, maken wij altijd op voorhand met u een afspraak om de woning, appartement of bedrijfspand te inventariseren. Hierdoor weten wij precies wat er aan werkzaameden moet worden uitgevoerd en wat er eventueel aan niet bruikbare spullen aanwezig is wat afgevoerd moet worden. Tijdens deze afspraak kunt u ook allerlei vragen stellen.

U ontvangt binnen één dag vrijblijvend een offerte van ons. Na goedkeuring van onze offerte zal er met u een datum worden gepland om de ontruiming uit te voeren. Elke ontruiming zal discreet en professioneel worden uitgevoerd.

We probeer zoveel mogelijk te hergebruiken. Alle bruikbare spullen worden in een van onze kringloopwinkels aangeboden voor een tweede leven. Hiermee ontlasten wij het milieu.

Woningontruiming

Gaat u kleiner wonen of verhuizen naar een zorgcentrum? Is er een dierbare overleden en u moet de woning leeg halen? Ons vaste ontruimingsteam kan dit voor u verzorgen.
Met onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen voor de ontruiming van de woning uit handen.

U kunt met ons een afspraak maken voor et inventariseren van de woning en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring van de offerte zal met u een datum worden gepland om de woning binnen de afgesproken termijn leeg een bezemschoon aan u op te leveren.

De ontruiming wordt op een professionele, efficiënte en zorgvuldige manier uitgevoerd.

Bedrijfspand ontruimen

Gaat u verhuizen naar een nieuw pand of er is een faillissement, dan kunt u te maken krijgen met een bedrijfsontruiming. In een zeer kort periode moet er veel gebeuren. Second Sale kan dit voor u verzorgen. Met onze jarenlange ervaring nemen wij u alle zorgen, omtrent het leegruimen van uw bedrijfspand uit handen.

Na het maken van een afspraak komt een een medewerker bij u langs en bekijkt samen met u welke werkzaamheden moeten gebeuren. U ontvangt van ons gratis en vrijblijvende een offerte. Na goedkeuring van de offerte wordt een datum ingepland om het bedrijfspand binnen de afgesproken tijd leeg en bezemschoon op te leveren.

De gehele ontruiming wordt op een professionele, efficiënte en discrete manier uitgevoerd.

Second Sale verzorgd ontruimingen in de regio: Roosendaal – Etten Leur – Bergen op Zoom – Steenbergen – Halsteren – Tholen – Oud Vossemeer – Nieuw Vossemeer