Heeft u spullen die u niet meer nodig heeft? Wij zijn er blij mee.

Sociale betrokkenheid

Samenwerkende partners

Second Sale staat midden in de maatschappij, dit doen we door gebruikte goederen in onze winkels aan te bieden waardoor kwalitatieve goederen voor iedereen beschikbaar zijn. Ook werken we samen met diverse sociale partners. Op deze manier bieden we mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardige arbeidskracht. Waar mogelijk bieden we deze doelgroep ook een contract aan binnen een van onze vestigingen, ons sorteercentrum of ons hoofdkantoor.

We werken samen met lokale gemeentes, de geestelijke gezondheidszorg, het UWV en de reclassering. Daarnaast is Second Sale een leerbedrijf voor stagiaires van het middelbaar beroepsonderwijs. We leren studenten te functioneren in een bedrijf en begeleiden hen gedurende hun stagetraject.

Gedurende onze trajecten vinden we het belangrijk dat de deelnemer of vrijwilliger een prettige tijd heeft binnen onze organisatie. We proberen iemand dan ook altijd in zijn kracht te zetten en proberen aan te sluiten op de interesses van deelnemers en vrijwilligers. Binnen Second Sale is (sociale) veiligheid en een prettige werksfeer belangrijk.

Benieuwd naar hoe onze samenwerkingen er uit zien?

Samenwerkende partners

Interesse in een mogelijke samenwerking?

Heeft u een bedrijf, organisatie of initiatief op het gebied van mens en/of milieu en zou u graag eens in gesprek gaan om te kijken of er een mogelijkheid is tot samenwerking? Neem dan contact met ons op.