Heeft u spullen die u niet meer nodig heeft? Wij zijn er blij mee.

Ontruiming na overlijden

Zorgkamer of seniorenwoning ontruimen

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Een periode waarin u veel moet regelen rondom het overlijden van uw nabestaande, er zijn veel instanties mee gemoeid terwijl u ook nog daadwerkelijk afscheid moet nemen van uw dierbare. Soms komt daar ook nog de ontruiming van een zorgkamer of seniorenwoning bij kijken. 

Vaak verwachten verzorgingstehuizen van u als nabestaande dat de ruimte binnen 5 dagen volledig ontruimd en herstelt zijn. Mogelijk kan het u helpen deze taak uit handen te geven aan ons. U hoeft dan alleen nog maar de waardevolle spullen uit de woning te halen waarna ons team de woning integer en professioneel ontruimt.

Wat haalt u zelf uit de woning

Waarom kiezen voor Second Sale

Second Sale heeft jarenlange ervaring met woningontruimingen. Een woningontruiming is tenslotte een zeer persoonlijke gebeurtenis. Wij vinden het belangrijk dat de communicatie goed verloopt en hebben hier 1 aanspreekpunt voor, zodat we alles in goede banen kunnen leiden.

Wij blinken uit in professionaliteit en discretie. We hebben begrip en respect voor uw omstandigheden, hoe uitzonderlijk ook.

Tevens worden alle bruikbare inboedel hergebruikt door deze een tweedeleven te geven. Deze bieden bij aan in een van onze kringloopwinkels. Zo is er minder afval en sparen we samen het milieu!

Second Sale verzorgd ontruimingen in de regio: Roosendaal – Etten Leur – Bergen op Zoom – Steenbergen – Halsteren – Tholen – Oud Vossemeer – Nieuw Vossemeer