Heeft u spullen die u niet meer nodig heeft? Wij zijn er blij mee.

Veelgestelde vragen & contact

Heeft u een vraag, opmerking of wilt u ons wat vertellen?

Heeft u een praktische vraag? Neem dan eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier onderaan deze pagina, of stap binnen bij één van onze winkels en spreek daar met onze medewerkers. Wilt u spullen aan ons doneren? Maak dan meteen een ophaalafspraak met ons.

Veel gestelde vragen

Omdat het assortiment in de winkels dagelijks wisselt, is het helaas niet mogelijk informatie te geven over de huidige winkelvoorraad of producten te reserveren. In onze winkels hebben wij altijd meubels, kleding, boeken, speelgoed, servies en heel veel woonaccesoires op voorraad.

Als u op zoek bent naar iets specifieks dan kan je het beste onze winkels bezoeken. De openingstijden kunt u via deze link vinden. 

Spullen brengen kan altijd bij Second Sale, we hebben interesse in alle herbruikbare spullen indien deze schoon, heel, werkend en compleet zijn. U kunt de spullen brengen naar één van onze winkels of ons distributiecentrum in Roosendaal. Om teleurstellingen te voorkomen hanteren wij een innamebeleid die u via deze link kunt bekijken.

Ja dat is mogelijk. U kan een afspraak maken om nog bruikbare spullen te laten ophalen. Wij komen dan op het afgesproken dagdeel langs. Wij willen u wel vragen de spullen op de begane grond aan te bieden, onze medewerkers halen geen spullen op van verdiepingen.

Het is mogelijk om uw aankoop in de winkel bij u thuis te laten bezorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kast, wasmachine of die Hometrainer die niet in uw auto past.

Onze medewerkers in de winkel kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden en de kosten voor het bezorgen zijn.

Het prijzen van gebruikte spullen gebeurt zorgvuldig. Onze medewerkers hebben veel ervaring met de verschillende productgroepen en kunnen van elk artikel de juiste waarde vaststellen. Er wordt nauwkeurig gelet op nieuwprijzen van artikelen en de verkoopprijzen van diverse advertentiesites.

Wij proberen onze medewerkers zo goed mogelijk op te leiden, zodat onze artikelen tegen een eerlijke en marktconforme prijs te koop worden aangeboden.

Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Meest gestelde vragen

Ik heb een vraag over