>

Uw woning ontruimen?Er zijn verschillende omstandigheden die ervoor zorgen dat u zelf niet meer in staat bent om een woning te ontruimen. Geen punt, Second Sale helpt u graag verder om deze zorg uit handen te nemen.

Hoe werkt het


Nadat de familie de waardevolle en persoonlijke spullen heeft uitgezocht, starten we met de ontruiming. Een team van Second Sale pakt de nog herbruikbare spullen in en levert deze aan bij ons magazijn. Hier worden deze nagekeken, gereinigd en in onze winkel geplaatst voor hergebruik.

Een ander team zorg voor de grotere meubels zoals: kasten, bedden, tafels, bank, enz. Dit word op dezelfde manier naar ons magazijn gebracht voor hergebruik. Het proces wordt op een professionele, efficiënte en respectvolle wijze uitgevoerd. Waardevolle of persoonlijke zaken die u over het hoofd heeft gezien, worden geretourneerd. De woning wordt opgeleverd volgens de eisen van de eigenaar.

Duurzaam en milieubewust


Second Sale draagt een steentje bij aan het milieu door bruikbare spullen voor een geringe vergoeding aan te bieden in onze winkel. Een tweede leven voor deze spullen geeft niet alleen een goed gevoel, ook helpt u hier uw medemens vaak van onschatbare waarde mee. Dit maken wij dankzij onze samenwerking dag in dag uit mee.

Bezemschoon opleveren


Elke woning wordt standaard bezemschoon opgeleverd. In de praktijk betekent dit, dat er met een stofzuiger gezogen wordt. De woning is op die manier op het oog schoon en leeg.

Opkoop in combinatie met ontruiming


Wij begrijpen dat sommige spullen waarde vertegenwoordigen. Daarom hebben wij een bijzonder concept. We kunnen de op waarde geschatte inboedel van u inkopen en het vastgestelde bedrag vervolgens in mindering brengen op de offerte.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in of bel met een van onze medewerkers op het nummer 0165 - 520 410.
* verplicht in te vullen

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in zodat wij met U telefonisch contact kunnen op nemen betreffende
woningontruiming.
Click for new image