Heeft u spullen die u niet meer nodig heeft? Wij zijn er blij mee.

Samen sterk: Hulp voor Oekraïne!

Samen sterk: Hulp voor Oekraïne!

Het zijn ongewone tijden, oorlog is dichterbij dan ooit. Miljoenen mensen leven in constante angst en onveiligheid. Sommige Oekraïners offeren hun eigen veiligheid op in landsbelang, andere duiken onder of vluchten naar een van de aangrenzende landen. Zowel in Oekraïne als in de grenslanden is er een enorme vraag naar goederen en levensmiddelen.

Heel veel mensen dragen hun steentje bij om acute noodhulp te leveren voor de mensen die dat nodig hebben. Ook ‘Rijnart Internationaal Transport‘ draagt een steentje bij door met meerdere vrachtwagens goederen naar Polen te vervoeren. Samen met Rijnart leveren we vanuit Second Sale vele pallets met goederen die ondersteunen in de acute noodhulpbehoefte.

Op maandag 13 maart vertrok een volle trailer vol met kleding, kinderspeelgoed en levensmiddelen naar Polen. Daar waar ze verdeeld worden onder de vluchtelingen uit Oekraïne. Ook zal een deel verdeeld worden onder vluchtelingen die door de firma Rijnart worden opgevangen in een aantal gehuurde woningen in Polen. “Toen de directeur van Rijnart ons benaderde met het verzoek om spullen te leveren hebben we geen moment getwijfeld. Het is zo onwerkelijk wat er allemaal gebeurt. Het is onmenselijk dat er op dit moment mensen alles achterlaten en vluchten voor de oorlog.

We hebben dan ook in hoog tempo de broodnodige goederen verzameld en overgedragen aan Rijnart. Het is niet genoeg, maar we zijn blij dat we als Second Sale een bijdrage hebben kunnen leveren.” Aldus Dennis van Semang, directeur Second Sale Noodhulp stopt voorlopig niet In samenwerking met Rijnart blijven we de komende periode goederen leveren aan Oekraïne. We doen wat we kunnen en wat nodig is om acute hulp te leveren.

Deel dit artikel

Meest recente berichten